“Daca tu crezi ca poti, ai dreptate. Daca tu consideri ca nu poti, si atunci ai dreptate.” Henry Ford

December 31, 2012  |  Aptitudini de comunicare

Mai e un pic si vine 2013 peste noi. A fost si inca e o zi a bilantului, ne gandim la ce-a fost bine si ce-a mers prost anul asta, la schimbarile din viata noastra si ne punem speranta in urmatoarele 365 de zile. Ca vor fi mai bune, dorintele ni se vor indeplini si problemele ne vor ocoli.

Va doresc ca entuziasmul din 31 decembrie, cand ne inchipuim cu totii ca anul care vine vom putea muta muntii din loc si ca va fi cea mai grozava perioada a vietii noastre, sa nu va paraseasca nicio clipa in 2013. Da, ne vom intoarce la joburile noastre, ne reluam activitatile cotidiene si e foarte posibil ca grijile zilnice sa ne fure din energia necesara pentru a face o schimbare in bine. Sau sa credem mai putin in ceea ce ne propunem la cumpana dintre ani.

Dar sa nu uitam ca totul depinde de noi ca lucrurile sa se intample. Sunt convinsa ca daca motivatia noastra ar avea chiar si 50% din intensitatea sperantei din aceasta zi, cu siguranta am fi in stare de multe. De ce sa nu fim stapani pe situatiile al caror control il putem avea si sa luptam pentru aspiratiile noastre?

Indiferent de ce visam astazi, vom avea un 2013 asa cum decidem noi sa ni-l facem. Haideti sa fie un an cu oameni frumosi alaturi si clipe care sa ne bucure sufletul la urmatorul bilant. Comunicarea va fi o resursa extrem de importanta in implinirea dorintelor, atat timp cat e folosita asa cum trebuie. Va doresc sa profitati de ea la maxim!

La multi ani!

Georgiana


Leave a Reply